Se udvalget af patientstole herunder

Klik på den ønskede stol for at læse mere

VELA Ambulantstol

Stol der giver optimale betingelser for hurtig mobilisering af ambulante og dagkirurgiske patienter og forbedrer sundhedspersonalets arbejdsmiljø.

Vis produkt

VELA Rumba

Stolen bruger mindre plads end en seng, men har mange af sengens fordele.

Vis produkt

VELA ‘Basic+’ Oftalmologistol

Stol som sikrer en stillesiddende og stabil patient ift. at få en korrekt undersøgelse og de bedst mulige billeder af nethinde (fundusfoto).

Vis produkt

VELA ‘Move+’ Oftalmologistol

Stol som er velegnet til, at patienten skal flyttes mellem forskellige apparaturer på hurtig og sikker vis.

Vis produkt

VELA Mammografistol

Stol til patienter, som har brug for at sidde ned ved mammografiundersøgelser, fx patienter der har tendens til at besvime/blive dårlige, kørestolsbrugere eller patienter med sygdomme, der påvirker bevægeapparatet.

Vis produkt

VELA Røntgenstol

Patientstol som benyttes ved røntgen af overekstremiteter, hvor det er vigtigt at patienten sidder stabilt ift. korrekt billedtagning.

Vis produkt

VELA ‘Turn+’ Thoraxstol

Patientstol som benyttes ved røntgen af thorax, hvor en stillesiddende og stabil patient er en forudsætning for korrekte billeder.

Vis produkt

VELA ‘Basic’ Prøvetagningsstol

Stol til almen praksis for hurtige og korrekte prøvetagninger med et moderat patientflow.

Vis produkt

VELA ‘Advance’ Prøvetagningsstol

Stol som medvirker til optimale betingelser for hurtige og korrekte prøvetagninger i en hverdag med et højt patientflow.

Vis produkt

VELA ‘Advance+’ Prøvetagningsstol

Stol med elektrisk højdeindstilling så patienten nemt kan hæves eller sænkes og personalet har de bedste forudsætninger for en god arbejdsstilling. Stolen giver optimale betingelser for hurtige og korrekte prøvetagninger i en hverdag med et højt patientflow.

Vis produkt