Se udvalget af patientstole herunder

Klik på den ønskede stol for at læse mere

VELA ‘Advance’ Prøvetagningsstol

Manuel justerbar prøvetagningsstol med robuste multiindstillelige armlæn, der giver optimale betingelser for hurtige og korrekte prøvetagninger i en hverdag med et højt og forskelligartet patientflow. Velegnet til behovet hos både større sygehuse samt almen lægepraksis.

Vis produkt

VELA Behandlingsstol

Stol der giver optimale betingelser for hurtig mobilisering af ambulante og dagkirurgiske patienter og forbedrer sundhedspersonalets arbejdsmiljø.

Vis produkt

VELA ‘Basic+’ Oftalmologistol

Stol som optimerer enhver øjenundersøgelse, hvor en stillesiddende og stabil patient er en forudsætning for en korrekt undersøgelse og giver de bedst mulige billeder.

Vis produkt

VELA ‘Move+’ Oftalmologistol

Stol som er velegnet til øjenundersøgelser, hvor patienten skal flyttes mellem forskellige apparaturer på hurtig og sikker vis, fx hvis patienten er aldrende eller funktionsnedsat. Stor siddeflade og rygstøtte.

Vis produkt

VELA ’Bariatrisk’ Arbejdsstol

En robust stol, der giver tryghed og mulighed for aktivitet for bariatriske patienter. Stolen er velegnet til rehabilitering, træning og som patientstol på afdelingerne.

Vis produkt

VELA Mammografistol

Stol til patienter, som har brug for at sidde ned ved undersøgelser, fx kvinder, der har tendens til at besvime, kørestolsbrugere eller patienter med sygdomme, der påvirker bevægeapparatet.

Vis produkt

VELA Røntgenstol

Patientstol som benyttes ved røntgen af overekstremiteter, hvor det er vigtigt at patienten sidder stabilt ift. korrekt billedtagning.

Vis produkt

VELA ‘Turn+’ Thoraxstol

Patientstol som benyttes ved røntgen af thorax, hvor en stillesiddende og stabil patient er en forudsætning for korrekte billeder.

Vis produkt

VELA ‘Basic’ Prøvetagningsstol

Stol til almen praksis for hurtige og korrekte prøvetagninger med et moderat patientflow.

Vis produkt