Se udvalget af laboratoriestole herunder

Klik på den ønskede stol for at læse mere

VELA ’High’ Laboratoriestol

Stol til arbejde i højden i laboratoriet, fx ved stinkskab, laboratoriebord og højbord. Stolen har fodbetjent højdeindstilling, så det er let at tilpasse højden til afvekslende arbejdsopgaver.

Vis produkt

VELA ’Support’ Laboratoriestol

Stol der er nem at tilpasse til forskellige arbejdsopgaver i laboratoriet, fx ved stinkskab, laboratoriebord og mikroskop. Stolen har fodbetjent højdeindstilling, så det er let at tilpasse højden til afvekslende arbejdsopgaver.

Vis produkt

VELA ‘Saddle’ Laboratoriestol

Velegnet til laboratoriearbejde på hospitaler og klinikker, hvor personalet skal sidde tæt på opgaven. Sadelsædet bidrager til at undgå arbejdsstillinger, hvor du er nødt til at bøje dig.

Vis produkt

VELA ’High Saddle’ Laboratoriestol

Velegnet til høje arbejdsstationer ved laboratoriearbejde. Stolen støtter siddende arbejde op i næsten stående position. Sadelsædet bidrager til at undgå arbejdsstillinger, hvor du er nødt til at bøje dig.

Vis produkt

VELA Samba 500

Kompakt taburet uden ryglæn, som er nem at få af vejen, fx under et bord, når der ikke er behov for den

Vis produkt

VELA Samba 410

Fremmer sundhedspersonalets arbejdsstilling ved at aktivere kroppen via et unikt designet sæde, så man får en aktiv siddestilling

Vis produkt

VELA Samba 420

Taburet med sadelsæde og smalt ryglæn, som sikrer en aktiv siddestilling til varierende, siddende arbejde

Vis produkt

VELA Latin 100

Ergonomisk kontorstol, der er ideel som flerbruger stol til alle typer af siddende arbejde på kontor eller ved computer, hvor der er behov for en støttende, komfortabel og nemt indstillelig stol.

Vis produkt