Se udvalget af dentalstole herunder

Klik på den ønskede stol for at læse mere

VELA ’Basic’ Kirurgistol

Med manuel højdeindstilling. Stolen forbedrer tandlægens forudsætninger for en god arbejdsstilling, da den kan indstilles til den enkelte tandlæges behov. Kirurgistol til behandlinger hvor der ikke er behov for armstøtte.

Vis produkt

VELA ‘Support’ Kirurgistol

Med manuel højdeindstilling. Stolen forbedrer tandlægens forudsætninger for en god arbejdsstilling ved længerevarende præcisionsarbejde. Her er det afgørende, at stolen kan indstilles til at understøtte den enkelte tandlæges behov.

Vis produkt

VELA ’Assist’ Dentalstol

Stolen forbedrer og understøtter klinikpersonalets arbejdsstillinger i situationer, hvor der er behov for at arbejde i yderlige stillinger med armene langt ud fra kroppen.

Vis produkt

VELA ’Basic+’ Kirurgistol

Stolen forbedrer tandlægens forudsætninger for en god arbejdsstilling, da den kan indstilles til den enkelte tandlæges behov. Kirurgistol til behandlinger hvor der ikke er behov for armstøtte.

Vis produkt

VELA ‘Support+’ Kirurgistol

Stolen forbedrer tandlægens forudsætninger for en god arbejdsstilling ved længerevarende præcisionsarbejde. Her er det afgørende, at stolen kan indstilles til at understøtte den enkelte tandlæges behov.

Vis produkt

VELA Dentalstol

Støtter og forbedrer personalets arbejdsstilling, når der arbejdes i fremadlænede, statiske og anstrengende stillinger. Stolen er designet i samarbejde med tandlæge Herluf Skovsgaard, som bl.a. underviser i og udgiver bøger om arbejdsmetode og arbejdspladsdesign i tandlægeklinikker.

Vis produkt

VELA Latin 300

Stolen giver klinikpersonalet mulighed for at sidde helt tæt på patient eller kollega under behandlinger, da den har en særlig udskæring i sædet.

Vis produkt

VELA Samba 420

Taburet med sadelsæde og smalt ryglæn, som sikrer en aktiv siddestilling til varierende, siddende arbejde

Vis produkt