Se udvalget af dentalstole herunder

Klik på den ønskede stol for at læse mere

VELA ‘Basic’ Kirurgistol

Kirurgistol med multiindstillelige armlæn, som er optimeret til arbejde ved mikroskop. Stolen er nem at indstille, så den understøtter den enkeltes behov og forudsætninger for en god ergonomisk arbejdsstilling, eksempelvis ved endodonti.

Vis produkt

VELA ’Assist’ Dentalstol

Stolen forbedrer og understøtter klinikpersonalets arbejdsstillinger i situationer, hvor der er behov for at arbejde i yderlige stillinger med armene langt ud fra kroppen.

Vis produkt

VELA ‘Support+’ Kirurgistol

VELA ’Support+’ Kirurgistol forbedrer kirurgens forudsætninger for en god ergonomisk arbejdsstilling ved længerevarende præcisionsarbejde. Stolen er designet, så den støtter kirurgens arbejdsstilling og gør det let at ændre sin position via fodbetjente el-funktioner.

Vis produkt

VELA Dentalstol

Støtter og forbedrer personalets arbejdsstilling, når der arbejdes i fremadlænede, statiske og anstrengende stillinger. Stolen er designet i samarbejde med tandlæge Herluf Skovsgaard, som bl.a. underviser i og udgiver bøger om arbejdsmetode og arbejdspladsdesign i tandlægeklinikker.

Vis produkt

VELA Latin 300

Stolen giver klinikpersonalet mulighed for at sidde helt tæt på patient eller kollega under behandlinger, da den har en særlig udskæring i sædet.

Vis produkt

VELA Røntgenstol

Patientstol som benyttes ved røntgen af overekstremiteter, hvor det er vigtigt at patienten sidder stabilt ift. korrekt billedtagning.

Vis produkt

VELA Samba 420

Taburet med sadelsæde og smalt ryglæn, som sikrer en aktiv siddestilling til varierende, siddende arbejde

Vis produkt