VELA ’Bariatrisk+’ Patientstol

Varenummer: El = 5107 / Gas = 5027

En robust patientstol, der giver patienten en tryg oplevelse og personalet en god arbejdspraksis. Stolen er godkendt til en brugervægt op til 300 kg, og er velegnet til rehabilitering, træning og som patientstol på afdelingerne.

  • Stolen er optimeret og godkendt til patienter op til 300 kg, så alle har mulighed for at sidde på en solid base. Stolen kan bl.a. anvendes til genoptræning og som patient- og undersøgelsesstol.
  • Personalet undgår fysisk belastning ved forflytninger, transport og når patienten skal rejse og sætte sig. Letløbende hjul og elektrisk højdeindstilling overtager det tunge arbejde.
  • Patienter med begrænset mobilitet har mulighed for at blive siddende i stolen under transport. Patienten kan selv “gå”stolen frem via de letløbende hjul, og bremse den via håndbremsen, når stolen skal stå i fast position fx ved undersøgelser.
  • Stolen kan med fordel anvendes på sengeafdelinger som hjælpemiddel til de patienter, der har svært ved selv at klare fx toiletbesøg, spisning og påklædning under indlæggelsen. Patienten bliver mere selvstændig og behøver ikke hjælp fra sundhedspersonalet.

Læs mere

Få et tilbud