Røntgen

Røntgenafdelingen er en del af radiologisk afdeling ligesom mammografi. Røntgenafdelingen udfører mange forskellige undersøgelser af både fødder, knæ, hofter, ryg, skuldre og arme samt skelettet generelt. Patientflowet er meget højt og en typisk undersøgelse udføres på under 5 minutter, hvor der normalt foretages 2-5 billeder.

Ligesom på mammografiafdelingen har personalet meget kort kontakt
med patienten. Når der tages billeder af finger, hånd/håndled, albue eller skulder, placerer man altid patienten på en stol for at opnå de bedste billeder. VELA Thoraxstol er ydermere specialiseret til at tage billeder af thorax (billeder fra halsen og ned til bækkenet), grundet det lave ryglæn.

Det er nemt at betjene og indstille stolen i forhold til lejet, blandt andet pga. den elektriske højdeindstilling. Den stabile og sikre base muliggør desuden, at patienten effektivt kan sættes til rette på vores røntgenstol eller thorax stol.

Dette gør, at patienten altid kan placeres korrekt i forhold til apparatur
og leje, upåagtet patientens størrelse. Stolen kan komme helt tæt på lejet,
og armlænene kan reguleres i højden og kan støtte patienten til selvstændigt at rejse og sætte sig. Ydermere kan armlænene på vores røntgen stol indstilles i niveau med sædet, hvilket giver en betydelig bredere siddeflade til patienten – denne funktion muliggør også forflytninger fra fx kørestol.

Har du brug for yderligere information?

Kontakt VELA Medical

Ring på +45 96 34 76 00 hvis du har spørgsmål, eller skriv en besked via nedenstående kontaktformular.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oplysninger

VELA Medical

Gøteborgvej 8-12

9200 Aalborg SV

Danmark

Åbningstider

Mandag – Torsdag

08:00 – 16:00

Fredag

08:00 – 15:00

Lørdag – Søndag

Lukket