Daglige udfordringer for øjenlægen:

Øjenlæger får ofte smerter i nakken, den øvre del af ryggen og skuldrene på grund af statiske siddestillinger og krævende præcisionsarbejde under operationer.

Under operationer er det ofte svært at komme helt tæt på patienten uden at kompromittere ergonomi og opretholde en god siddestilling.

Stolerygge er ofte brede og kan begrænse fri bevægelighed for armene under operationer.

ØJENLÆGEN OM VELA SAMBA 420

Jeg foretrækker at sidde højt, med rank ryg og med mine fødder fladt på gulvet, for at sikre en stabil arbejdsposition. Min Samba 420 giver mig mulighed for at komme helt tæt på patienten, så jeg ikke behøver at bøje eller strække min nakke unødvendigt under operationerne.

Sædet er komfortabelt og det indbyder til, at man sidder i opret position. Sadelformen afhjælper, at jeg glider ned, selv når jeg sidder på stolen i høj position. Jeg er glad for den smalle ryg på stolen, da den ikke er i vejen, når jeg bevæger eller flytter mig.

Den fodbetjente højdejustering er let at bruge og giver mulighed for at skifte arbejdshøjde i forhold til, om fokus fx er på patient eller på mikroskop.

Kundeinformation

Sted: Klinik for øjenlågskirurgi, Vejle

Øjenlæge: Kirsten Bjerre

Om: Klinik for øjenlågskirurgi i Vejle, Denmark, er en privat klinik ejet af øjenlæge Kirsten Bjerre, som har speciale i øjenlågskirurgi. Klinikken udfører forskellige typer af operationer på øjenlågene og rundt om øjnene, både kosmetiske operationer og operationer, der skal afhjælpe lidelser og sygdomme omkring øjenlågene.

Læs mere om stolen her