Daglige udfordringer for den assisterende sygeplejerske:

Under operationer er det ofte svært at komme helt tæt på patienten uden at kompromittere ergonomi og opretholde en god siddestilling.

Når man assisterer ved en operation, sidder man i forskellige arbejdspositioner, fx når man assisterer med kirurgiredskaber og betjener mikroskopet. En god stol skal kunne understøtte de forskellige siddestillinger.

SYGEPLEJERSKEN OM VELA SAMBA 400

Under operationer bevæger jeg rundt mellem flere forskellige instrumenter og placeringer. Jeg skal være tæt på mikroskopet, være klar til at assistere øjenlægen og samtidig være tæt på patienten. De letløbende hjul og den nemme rotation gør, at dette er muligt, uden at jeg kommer til at lave unødige vrid i ryg eller skuldre.

Min Samba 400 giver en god arbejdsstilling og gør, at jeg let kan skifte arbejdshøjde på grund af den fodbetjente højdejustering.

Under operationer skifter jeg meget mellem at sidde og stå. Stolens lille størrelse gør, at den ikke er i vejen, når jeg ikke bruger den.

Kundeinformation

Sted: Klinik for øjenlågskirurgi, Vejle, Denmark

Sygeplejerske: Anne-Mette Bjerre Ruggaard

Om: Klinik for øjenlågskirurgi i Vejle, Denmark, er en privat klinik ejet af øjenlæge Kirsten Bjerre, som har speciale i øjenlågskirurgi. Klinikken udfører forskellige typer af operationer på øjenlågene og rundt om øjnene, både kosmetiske operationer og operationer, der skal afhjælpe lidelser og sygdomme omkring øjenlågene

Læs mere om stolen her