Ifølge ledende radiograf, Miriam Weber, gør VELA Medical mammografistolen en mærkbar forskel for patientoplevelsen og for kvaliteten af ​​mammografi. Hun og hendes kolleger i mammografiafdelingen i Stuttgart-Esslingen bruger stolen til kvinder, der på grund af sygdom eller andre årsager ikke kan stå op under undersøgelsen. De bruger også stolen i situationer, hvor kvinden er bedre i stand til at få foretaget en mammografi, mens hun sidder.

Miriam Weber fortæller om VELA mammografistolen:

VELA mammografistolen er ideel til patienter, der ikke kan undersøges imens de står op, men det er også et værktøj for radiologen til at finjustere patientens position. Undersøgelsen bliver mere gnidningsfri, både for patienten men også for den, der udfører den. Resultatet er en optimeret billedkvalitet, hvilken er en fordel når radiologen skal diagnosticere patienten.

Med VELA mammografistolen får vi en hurtig og pålidelig patientpositionering til undersøgelsen; takket være de letløbende hjul, den brugervenlige skubbebøjle og den motoriserede justering af sædehøjden. Desuden sikrer stolens fodbremse, at stolen står stabilt under undersøgelsen.

Vi anskaffede VELA-stolen til vores mammografienhed for bedre at kunne undersøge de kvinder, der, på grund af sygdomme i bevægeapparatet ikke kan få foretaget en mammografi, imens de står op. Nu bruger vi også stolen når vi undersøger de kvinder, hvor vi vurderer, at undersøgelseskvaliteten forbedres, hvis de sidder i stolen.

Med VELA-stolen kan vi også udføre en biopsi, imens patienten sidder. Her tilfører stolen også værdi til vores arbejdsdag.

VELA-stolen er et værdifuldt mammografiværktøj for os, både fordi den sikrer, at vi får røntgenbilleder af brystet, der har høj diagnostisk værdi og fordi den bidrager til en positiv patientoplevelse.

Kundeinformation

Sted: Stuttgart, Tyskland

Klinik: Radiologikum Stuttgart

Reference: Ledende radiolog, Miriam Weber

logo

Læs mere om stolen her