Med den stigende trend inden for sikker, siddende mammografi i USA og Europa, rapporterer Memorial Hospital of Sweetwater County (MHSC) om betydelige fordele ved brug af VELA Mammografi-stol. Disse fordele gælder både patienter og mammografer, hvilket resulterer i forbedret billedkvalitet og øget patientkomfort.

VELA Mammografi-stol hjælper med at opnå klarere billeder ved at give en stabil platform, der minimerer patientbevægelser. Den har låsbare hjul og elektrisk højdejustering for bedre at kunne positionere patienter til mammografi, hvilket undgår ‘udfordrende positioner’ for mammografen.

Vi havde nogle patienter, der var ustabile på deres fødder, så vi anskaffede mammografi-stolen for flere måneder siden, og den har været en redning.

Selvom fald under stående mammografi er sjældne, kan patienter, der er ængstelige, nervøse, ikke kan slappe af og spænder op, være tilbøjelige til at falde. Og jeg vil hellere have dem i min mammografi-stol, før det sker.

Blot at se den effekt, det har haft på vores patienter, når de ser mammografi-stolen, ved de, at vi har investeret i dem og at de betyder noget for os.

Kundeinformation

Reference : Tracie Soller, MHSC Direktør for Billeddannelse, og Tia Agent, Radiologidirektør

Sted : Memorial Hospital of Sweetwater County, Wyoming, USA

Om: Implementeringen af VELA Mammografi-stolen på Memorial Hospital of Sweetwater County har ført til bemærkelsesværdige forbedringer i patientpleje og billedkvalitet.

Læs mere om stolen her