EPI-Zentrum Hamburg er en ambulant fysioterapi praksis med speciale i ortopædi og sportsmedicin,
hvilket gør det til et populært sted for alle former for sportsudøvere, herunder også professionelle fra fx HSV og FC St. Pauli m.fl.
Patienterne kommer med diagnoser, smerter og gener fx i nakke, ryg og knæ, og EPI-Zentrum tilbyder et bredt spekter af individuelle behandlinger, fx manuel terapi, sportsfysioterapi og rehabilitering.

Terapeut om VELA Samba 410

Jeg forsøger at finde ud af det med at sidde og stå op. Det kommer helt an på behandlingen. Altså når jeg har en rygpatient, så sidder jeg for det meste, men alle behandlinger under skulderen er stående.

Jeg har brugt stolene under behandling – mine favoritter er de to her – VELA Samba 420 og VELA Samba 410. Jeg foretrækker oftest VELA Samba 410, da den er blødere og meget behagelig for mig at sidde på – bækkenet kommer i en rigtig god position.

Stolen havde træge hjul, og dem kunne jeg rigtig godt lide, fordi man sad stabilt. Ellers oplevede jeg ofte, at når man rejste sig for at hente noget, så rullede stolen væk. Men med disse hjul var det ret godt.

Nogle behandlinger foregår bedst siddende, fx behandling af arme, albue og hænder. Jeg sætter mig ved siden af briksen og bevæger mig mens jeg sidder på stolen – det er ret godt.

VELA Samba 410 sædet er jo egentlig ligesom gymnastikbolden. Den kan anbefales til alle. Man sidder aldrig helt stille eller i hvileposition på en bold. Man kan bevæge sig meget, og man kan bedre vende og dreje sig.

VELA Samba 410 sædet er blødt – det er ganske enkelt det mest behagelige for mig. Min kollega siger også, at hun foretrækker dette sæde, fordi hun så ikke får tryk på siddeknoerne.

Kundeinformation

Sted: EPI-Zentrum für Physiotherapie, Hamburg

Terapeut: Stefan & Finja

logo

Læs mere om stolen her