EPI-Zentrum Hamburg er en ambulant fysioterapi praksis med speciale i ortopædi og sportsmedicin, hvilket gør det til et populært sted for alle former for sportsudøvere, herunder også professionelle fra fx HSV og FC St. Pauli m.fl.
Viden om ergonomi indgår som en del af behandlingen af patienterne. Alligevel kan det være svært for fysioterapeuterne at sikre, at de også selv tænker på ergonomien i forhold til deres eget arbejdsmiljø, når arbejdsdagen er travl.

Terapeut om VELA Samba 420

Ved de andre stole sidder man i en mere stabil stilling. Med VELA Samba 420 får man en rank og god arbejdsstilling.

Til andre opgaver kan godt lide VELA Samba 400 med det lidt stivere sæde. For mig er det super, og jeg behøver intet ryglæn. Nogen gange kræver det lidt mere instruktion og indstilling af stolen, for at man kommer til at sidde godt. Der skal vore egne terapeuter ”lære” at huske at indstille stolen. Når jeg en gang imellem sætter mig ned tænker jeg bare: åh hvor skønt.

Stolen havde belastningsbremsende hjul, der låser, når man sætter sig, og den stol bevæger sig virkelig ikke en centimeter! Det skulle jeg lige vænne mig til – men hellere at de forbliver fikserede end at de slet ikke kan stå fast.

Den fodbetjente højdeindstilling fungerer virkelig godt og er en fordel for mig ved mange af mine behandlinger.

Kundeinformation

Sted: EPI-Zentrum für Physiotherapie, Hamburg

Terapeut: Stefan & Finja

logo

Læs mere om stolen her