Hos Lægerne Sauers Plads tager man mere end 30 blodprøver om dagen, og med mange patienter med forskellig højde og drøjde på en dag, er det vigtigt at have en god arbejdsstilling, med en optimal patientpositionering og en hurtig og nem omstilling af stolen. Derfor er Kristina Burmølle Andersen, som er bioanalytiker i klinikken, særligt glad for VELA ‘Advance’ Prøvetagningsstol.

Kristina fremhæver følgende fordele ved VELA ’Advance’ Prøvetagningsstol:

Stolen kræver meget lidt plads sammenlignet med andre mere faste installationer, hvilket er essentielt for klinikkens mindre undersøgelsesrum.

Stolens form og design muliggør, at prøvetageren kan komme tæt på patienten under selve blodprøvetagningen. Det er positivt for en ergonomisk arbejdsstilling, fordi man kan bøje i albuer og sænke skuldrene, mens man arbejder.

En afgørende funktion ved stolen er indstillingsmulighederne i armlænet. Armlænet kan indstilles til den ønskede position – og så bliver det i den position. Det er vigtigt for den gnidningsfrie patienthåndtering med så mange patienter på en dag.

Rotationen er en værdifuld funktion, når prøvetageren sidder foran patienten og skal ændre patientens stilling for hurtigt og sikkert at kunne foretage prøve i den anden arm

Patienten kan nemt stige ind og ud af stolen, fordi stellet ikke er en forhindring for ind- og udstigningen.

Kundeinformation

Sted: Aalborg, Danmark

Klinik: Lægerne Sauers Plads

Reference: Bioanalytiker, Kristina Burmølle Andersen

logo

Læs mere om stolen her