Vælg dit speciale

Behandlingsstole fra VELA Medical optimerer patientflowet i din afdeling. Med stolene kan du reducere den fysiske belastning på afdelingens personale. Og stolen gør det nemmere for dig og dine kolleger at udføre jeres arbejde.

Find den perfekte stol til din afdeling. Vi tilbyder et omfattende udvalg af patientstole, som er designet til den enkelte afdeling.

Specialiseret behandlingsstol optimerer patientflowet

En VELA patientstol har to hovedformål: Den optimerer dit patientflow, og den gør det nemmere for dig at udføre dit arbejde.

Først og fremmest er stolen nem at justere for at opnå den rigtige position, så du efter kun få sekunder er klar til at undersøge patienten. Med elektrisk sædeløft og let tilgængelige håndtag kan du justere sædevinklen, ryglænets position og sædehøjden efter dine behov.

Desuden er der armlænene: Hvis en patient føler sig utryg ved at blive undersøgt, kan det være svært for vedkommende at slappe af. Det kan påvirke undersøgelsesresultaterne, og i værste fald skal undersøgelsen udføres igen. Patientstolens armlæn sørger for en tryg og stabil patient:

  • Når patienten sætter sig
  • Når man skal finde den optimale siddeposition for undersøgelsen
  • Når patienten skal sidde stille under undersøgelsen
  • Når patienten rejser sig fra stolen efter undersøgelsen er afsluttet.

Det giver patienten en god oplevelse, og det gør dit arbejde lettere.

Hospitalsstol sørger for korrekt arbejdsstilling

Udover at optimere flowet i dit arbejde gør en hospitalsstol til patienter også dit arbejde lettere.

En af de mest populære fordele ved en VELA patientstol med bremse og elektrisk sædehøjde er den nøjagtige justering af stolens position og højde – med eller uden en patient siddende i den. I modsætning til andre patientstole, kan du justere patientens position meget præcist uden ret meget hjælp fra patienten.

Med den medfølgende håndboks justerer du nemt patientens siddehøjde. Knappernes funktioner er tydeligt markeret, så du med det samme ved, hvor du skal trykke. Bremsen er let tilgængelig fra alle sider af stolens base: Brug din fod til at låse hjulene eller låse dem op for både din egen og patientens sikkerhed.

Så uanset om du arbejder på en øjenklinik, i en mammografiafdeling eller en helt tredje afdeling, kan du nemt bruge stolen. Den kan tilpasses de behov, der er i din afdeling, og du får de bedste forudsætninger for at udføre patientundersøgelser optimalt.

Optimal hygiejne – hver gang

Når vi designer stole til sundhedspersonale og patienter er det afgørende at opfylde de strenge krav i sundhedssektoren i forhold til hygiejne og rengøring. Stolen har en overflade, der er nem at rengøre – også på undersiden af sædet. Den har stødabsorberende og glatte gummibånd langs kanterne af sæde og ryglæn for at undgå fordybninger, hvor snavs og bakterier kan samle sig.

Du kan opretholde en optimal hygiejne, da alle dele af stolen kan rengøres med desinficerende midler baseret på alkohol eller klor. Naturligvis kan du også bruge vand og sæbe. Uanset hvilken rengøring du vælger, skal du huske at tørre stolen af med rent vand og lade den lufttørre, før du genoptager brugen.

Bedre arbejdsforhold for personale i klinik eller på hospital

Du kan også drage fordel af en behandlingsstol, når du undersøger patienter med handicap eller ældre, der har problemer med at rejse sig eller selv bevæge sig fra venteværelset ind til undersøgelsen. VELA Medical patientstolen er også nyttig, når du skal undersøge en kørestolsbruger. Vi foreslår at forflytte patienten fra kørestolen til behandlingsstolen før undersøgelsens start. Eller allerede i venteværelset.

Så kan du og dine kolleger transportere patienten rundt til alle dele af undersøgelsen med patientstolen. Den justerbare skubbebøjle, som er bag på stolen virker ligesom på en barnevogn: ved et tryk på en knap i hver side, kan højden justeres, så den passer til personalet, som skal køre patienten rundt. Når du har placeret patienten der, hvor undersøgelsen finder sted, f.eks. ved Mammomaten, er det vigtigt at du aktiverer bremsen, så stolen forbliver låst, og patienten kan føle sig tryg og sikker.

Patientstole fra VELA Medical skåner dit personale for f.eks. spændinger og skader i nakke, skuldre og ryg, som stammer fra dårlige arbejdsstillinger. Stolen støtter patienten, når de rejser sig op og sætter sig ned – uden at det er en fysisk belastende opgave for dig eller din kollega. Stolen gør arbejdet. Du vil gøre dit personale en tjeneste ved at stille behandlingsstole med bremse og elektrisk højdeindstilling til rådighed i din klinik eller hospitalsafdeling. Du kan også supplere med en taburet, ståstøtte eller stol på hjul til behandlere og hospitalspersonale, så undersøgelser også kan udføres fra siddende position.

Ideel patientstol til ethvert undersøgelsesrum

En VELA Medical patientstol er det foretrukne valg til forskellige undersøgelsesrum.

I et undersøgelsesrum med begrænset plads er behandlingsstole til patienter nemme at manøvrere. Den kan endda bruges ved en almindelig konsultation for at reducere mængden af ​​møbler i meget små klinikker.

Selvom du har et stort rum eller flere rum til at undersøge dine patienter, vil du ikke fortryde, at du har valgt en patientstol fra VELA Medical. Det er en ideel patient stol, hvis du udfører mere end én type undersøgelse, eller hvis du undersøger ved forskellige apparater. Når du har sat din patient i en patientstol fra os, kan du nemt flytte patienten fra et undersøgelsesrum til et andet.

Samlet set tilbyder vores hospitals- og klinikstole flere fordele for både patienter og personale på flere måder, der forbedrer effektiviteten og komforten. Derudover reducerer stolen den fysiske belastning på personalet, er med til at støtte patienterne og gør det nemt at transportere dem rundt. En elektrisk behandlingsstol vil gøre en stor forskel for dit patientflow og dine patienters oplevelse, ligesom dine kolleger vil takke dig, hvis du vælger en patientstol fra VELA Medical.

Har du brug for yderligere information?

Kontakt VELA Medical

Ring på +45 96 34 76 00 hvis du har spørgsmål, eller skriv en besked via nedenstående kontaktformular.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oplysninger

VELA Medical

Gøteborgvej 8-12

9200 Aalborg SV

Danmark

Åbningstider

Mandag – Torsdag

08:00 – 16:00

Fredag

08:00 – 15:00

Lørdag – Søndag

Lukket